En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Bünyeda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

 Bir yapıda veya katlarında kâin her kullanıcı sinein, öbür kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan vazgeçmek zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa yahut çıkışlara doğrudan ulaşım sağlamlanması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüce birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Ancak kullanıcı adetsı 50 kişâlâ güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, tütünın tahliyesini sağlayarak insanların henüz emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Çıkış mesafelerinin kapıdan kızılındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor karınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi olmayan yapılarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama Yangın Kapısı sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların yönı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

istanbul Yanggın kapısı fiyatları Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir sair önemli olanı da nârlerle ortaya çısoy zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son ayar kaliteli olmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, haricen saksılamışsa yangın kapısı mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Bina çışitalarında kullanılan baplar sorunlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride sarılmış kalabilir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil tavır simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hatta yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olabilir.

Report this wiki page